Bolero Instant 1 kg

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 

Směs na výrobu kakaového krému

Dostupnost Skladem
Cena 124,11 Kč bez DPH
139 Kč    
Kód produktu 7832
Kategorie Suroviny a dekorace
 

Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze použít také se šlehačkou (250 ml smetana + 80 g Bolero Instant - vznikne pařížská šlehačka). Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.

Použití: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g tuk /ZeLa Delikates/. Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.

Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: