Sanett 250 g

Kód: 6995
Neohodnoceno
109 Kč 97,32 Kč bez DPH
Skladem

Želatina v prášku ke ztužení smetany a rostlinných krémů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Receptury:

1. Na ztužení šlehačky a rostlinných krémů: voda 80 g, Sanett 40 g - do vody zahřáté na 50 – 60 °C se zamíchá Sanett, těchto 120 g roztoku se zatepla vmíchá do 1 l vyšlehané živočišné smetany nebo rostlinného krému.

2. Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce, které se po namočení v roztoku Sanettu pokládají na povrch dortů a dezertů, kde slouží jako finální dekorace.

3. K zahuštění ovocné složky na povrchu dezertů: 1 kg ovoce, 1 l ovocné šťávy nebo vody, 150 g cukr krupice, 140 g Sanett - suroviny se smíchají a nechají krátce provařit, poté je gelová a lesklá hmota připravena k nanesení na povrch výrobku.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: