Sanett 250 g
Kód: 6995Související produkty
Detailní popis produktu
Receptury:
1. Na ztužení šlehačky a rostlinných krémů: voda 80 g, Sanett 40 g - do vody zahřáté na 50 – 60 °C se zamíchá Sanett, těchto 120 g roztoku se zatepla vmíchá do 1 l vyšlehané živočišné smetany nebo rostlinného krému.
2. Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce, které se po namočení v roztoku Sanettu pokládají na povrch dortů a dezertů, kde slouží jako finální dekorace.
3. K zahuštění ovocné složky na povrchu dezertů: 1 kg ovoce, 1 l ovocné šťávy nebo vody, 150 g cukr krupice, 140 g Sanett - suroviny se smíchají a nechají krátce provařit, poté je gelová a lesklá hmota připravena k nanesení na povrch výrobku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář