Forma na čokoládu Malé košíčky Wilton

Neohodnoceno
 
 

Materiál: plast

Dostupnost Skladem
Cena 67,77 Kč bez DPH
82 Kč    
Kód produktu 8372
Kategorie Suroviny a dekorace
 

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrář.kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku a to představuje nanesení čokolády na boky tvarovné formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu - tj zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po vytuhnutí vyklepneme.

PRůměr košíčků cca 3,2 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: