Směs na laskonky 1 kg
Popis
Hmota má dobrou stabilitu a hotové korpusy jsou pevné a více odolné proti zvlhnutí.
Směs se může použít i na dochucení krému do laskonek.
Receptura: 530 g tekutých bílků,1140 g cukru krupice, 350 g vody, 1 kg směsi na laskonky.
2/3 cukru krupice svaříme s pitnou vodou na 112-115oC. Současně 1/3 cukru krupice vyšleháme s tekutým bílkem, do kterého pozvolna zaléváme cukerný roztok a došleháme. Směs na laskonky zamícháme do důkladně vyšlehané a částečně vychladlé hmoty, kterou dále zpracováváme na výrobu laskonek.
SLOŽENÍ: Arašídová drť pražená, cukr, rýžová mouka, aroma (s lupinou).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář