Alpský knedlík 1 kg

Neohodnoceno
 
  • 1 z 3
 

Směs pro přípravu sladkých kynutých knedlíků, buchet nebo vdolků.

Dostupnost Skladem
65 Kč    
Kód produktu 8210
Kategorie Suroviny a dekorace
 

Receptura:

Knedlíky: 1000 g Alpský knedlík, 40 g droždí, 480 ml voda.  Suroviny mícháme hákem na 1. stupeň 8 min. a necháme 10 min. odležet. Těsto rozdělíme na kousky a necháme nakynout.

Dukátové buchtičky/vdolky/buchty: 1000 g Alpský knedlík, 460 ml voda, 60 g másla, 40 g droždí

Lívance: 500 g Alpský knedlík, 500 ml voda, 20 g droždí - Suroviny vymícháme metlou na hladkou hmotu a necháme vykynout. Těsto naléváme naběračkou na lívanečník potřený olejem, pečeme z obou stran. Hotové lívanečky zdobíme tvarohem, čerstvým ovocem, šlehačkou apod.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: