Alpský knedlík 1 kg
Popis
Receptura:
Knedlíky: 1000 g Alpský knedlík, 40 g droždí, 480 ml voda. Suroviny mícháme hákem na 1. stupeň 8 min. a necháme 10 min. odležet. Těsto rozdělíme na kousky a necháme nakynout.
Dukátové buchtičky/vdolky/buchty: 1000 g Alpský knedlík, 460 ml voda, 60 g másla, 40 g droždí
Lívance: 500 g Alpský knedlík, 500 ml voda, 20 g droždí - Suroviny vymícháme metlou na hladkou hmotu a necháme vykynout. Těsto naléváme naběračkou na lívanečník potřený olejem, pečeme z obou stran. Hotové lívanečky zdobíme tvarohem, čerstvým ovocem, šlehačkou apod.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář